Do ukončení podpory Atassian Serveru zbývá 100 dní 10 hodin 20 minut 13 sekund Chci konzultaci

Jsme partnerem Agilia Conference 2017

7.3.2017 | Tomáš Páral | Agile

V MoroSystems jedeme agilně. A to nejen ve vývoji software. V roce 2017 zkoušíme využívat SCRUM pro řízení naší firmy. V obou případech využíváme nejlepší nástroj na trhu pro podporu agilních metodik, kterým je Atlassian JIRA. Proto je nám ctí podpořit největší a nejlepší konferenci o agilních metodikách ve střední Evropě - Agilia Conference, která se koná 27. - 31.3.2017 v Olomouci.

agilia2017

Téma letošního ročníku konference

Every year we present, what it is agile, why it is used in knowledge based business, what benefits it brings to organizations and how to implement required changes. We want to show, how organizations make profit from agile techniques. Important component of the conference is networking.

For 2017 the conference topic is „Development of Agile Organization“. We wants to invite everyone to the table – top and line management, project management, financial and human resources directors, developers, testers, architects and also customers. Attractive program will be broken into 3 tracks: Technical Skills, Project & Program Management and Agile Leadership. Traditionally it includes presentation of greatest thinkers and world’s agile gurus, user experiences and case studies, new trends and practices not discovered so far, work groups, workshops, discussions and diversions. Special category of itself are experts from trenches – people, who we found, because they have something to say, and normally do not speak at any conferences.

Rádi se s vámi podělíme o naše zkušenosti

Na konferenci budou naši odborníci na Atlassian a agilní řízení projektů. Můžeme společně probrat naše zkušenosti s agilním přístupem při rozvoji naší firmy a cokoli vás napadne. Pokud máte zájem, napište nám na ahoj@morosystems.cz a domluvme si společnou schůzku.

Book your seat today!

Tomáš Páral Tomáš Páral

CEO

Odjakživa věřím, že sliby se musí plnit nejen o Vánocích, že tým je více jak jednotlivec, že nasazení a vůle vydržet odlišuje úspěšné od neúspěšných, že dlouhodobé vztahy založené na důvěře a loajalitě jsou výhodné pro obě strany. Jsem hrdý, že se nám společně daří budovat firmu, která ctí tyto hodnoty ve všem, co dělá. A nejen to. Navíc si skvěle rozumíme. V práci i mimo ni.

00420 737 543 936

Komentáře

Podobné články

Nechte nám na sebe kontakt a naši odborníci se vám ozvou. Neradi píšete? Kontaktujte experta na telefonním čísle +420 725 761 338

Důvěřují nám tyto firmy

close

Přicházíme s

MoroSystems Orchestra!