Do ukončení podpory Atassian Serveru zbývá 100 dní 10 hodin 20 minut 13 sekund Chci konzultaci

MoroSystems je Atlassian Platinum Solution Partner

23.7.2018 | Martin Hošek | Atlassian

V červnu 2018 se naše společnost MoroSystems stala jediným Atlassian Platinum Solution Partnerem v České republice.

Atlassian Platinum Solution Partner je nejvyšší úroveň Atlassian partnerství. Nároky na získání tohoto statusu jsou opravdu vysoké, a proto je splňuje pouze 91 firem na celém světě. Potvrdili jsme tak svou pozici nejvýznamnějšího distributora produktů Atlassian v České republice.

Pro získání platinového partnerství jsou klíčové především dlouholeté zkušenosti nemalého počtu lidí.  Osm certifikovaných technických expertů a osm akreditovaných obchodních expertů. Každý z nich musí mít oficiální certifikaci Atlassian expert, kterou podmiňuje složení série náročných zkoušek. Jednou z podmínek je také obrat převyšující 250 tisíc dolarů v nákupu licencí produktů Atlassian.

Pro naše zákazníky to znamená, že na jejich projektech pracuje ten nejširší tým certifikovaných expertů v Česku a na Slovensku. Vysoký počet odborníků na Atlassian nám umožňuje posílat prvotřídní experty i na menší zakázky. Zároveň díky němu zvládneme pokrýt strategické projekty u těch největších klientů.

Atlassian Platinum Solution Patner

Hledáte výhodné Atlassian licence? Potřebujete zajistit implementaci nebo hledáte řešení na míru? Kontaktujte experta MoroSystems a nechte správu Atlassian nástrojů na nás.

Kontaktovat experta

atlassian certifikace confluence jira partnerství platinum
Martin Hošek Martin Hošek

Martin Hošek je produktový specialista v MoroSystems.

Komentáře

Podobné články

Nechte nám na sebe kontakt a naši odborníci se vám ozvou. Neradi píšete? Kontaktujte experta na telefonním čísle +420 725 761 338

Důvěřují nám tyto firmy

close

Přicházíme s

MoroSystems Orchestra!