Do ukončení podpory Atassian Serveru zbývá 100 dní 10 hodin 20 minut 13 sekund Chci konzultaci

Květen ve znamení Atlassian Cloudu!

18.4.2023 | Miloš Marcinek | Atlassian

Přidejte se k nám na osobní setkání v Květnu, kde se podíváme detailně na nejčastější obavy z migrace na Cloud.

 

Žádná technická podpora, opravy nebo vylepšení aplikací. Za necelých 10 měsíců definitivně skončí podpora služeb Atlassian Serveru. Pro stovky českých zákazníků Atlassianu má migrace do Cloudu aktuálně jednu z nejvyšších priorit a my jsme tu, abychom vám s tím pomohli!

Přichystali jsme pro Vás tři eventy – business snídaně a meetup, na kterých se společně podíváme na nejčastější obavy z migrace na Cloud a jak se řeší. Níže jsou bližší informace a odkazy na registrační formuláře. Všechny tři eventy jsou zdarma, tak neváhejte a dorazte se nachytřit! Kapacity eventů jsou omezené.

Business snídaně

Přijďte s námi neformálně diskutovat s kávou a snídaní v ruce o vašich obavách spojených s migrací. Na ty nejčastější totiž máme po dvou letech zkušeností s přechodem na Cloud odpovědi. Rádi vás vyslechneme a ukážeme řešení.

Trápí vás otázka bezpečnosti? Nevíte, jestli migraci stihnete do února 2024? Lámete si hlavu nad tím, jestli naučíte s novou verzí pracovat vaše zaměstnance nebo zákazníky? Máte jiné specifické požadavky a nevíte jak na to? Určitě se za námi zastavte!

Termín a registrace:

Praha 18.5.2023 v 8:30, registrace a detaily zde (Eventbrite)

Brno 19.5.2023 v 8:30, registrace a detaily zde (Eventbrite)

 

Atlassian Cloud Meetup #2

I když může být slovo „cloud“ nebo „migrace“ pro mnoho firem trochu děsivé, neexistuje důvod, proč byste se měli obávat. Přijďte si poslechnou na meetup naše specialisty na migraci. Rádi se podělí o své zkušenosti, díky kterým si usnadníte přechod do Cloudu. Můžete si také poslechnout názory renomovaných společností jako MSD nebo Yunex Traffic, které mají čerstvé zkušenosti z migrace nebo z procesu příprav. A jako zahraničního hosta přivítáme společnost Tempo software!

Termín a registrace:

Brno 25.5.2023 v 15 hodin, registrace a detaily zde (Eventbrite)

 

 

Náš tým

Jsme MoroSystems – jediný Platinum Solution Partner a zároveň Atlassian Specialized Partner in Cloud ve střední a východní Evropě. Poskytujeme tak nejvyšší úroveň služeb pro Atlassian Cloud, kterou je možné vůbec získat. S implementací Atlassian nástrojů máme více než 13 let zkušeností. Do Atlassian Cloudu jsme dosud převedli bezmála 20 tisíc uživatelů. Naše klienty při migracích provází největší migrační tým odborníků v České republice.

Tešíme se na setkání v květnu!

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Podobné články

Nechte nám na sebe kontakt a naši odborníci se vám ozvou. Neradi píšete? Kontaktujte experta na telefonním čísle +420 725 761 338

Důvěřují nám tyto firmy

close

Přicházíme s

MoroSystems Orchestra!