Do ukončení podpory Atassian Serveru zbývá 100 dní 10 hodin 20 minut 13 sekund Chci konzultaci

MoroSystems mezi evropskou špičkou pro Atlassian Cloud

4.4.2023 | Petr Tichý | Atlassian

Atlassian ocenil MoroSystems jako partnera pro bezproblémové migrace do Cloudu.

MoroSystems jako jediná konzultačně-technologická společnosti ve střední a východní Evropě úspěšně absolvovala Atlassian Cloud Specialization Program. Co to pro naše současné a budoucí zákazníky znamená?

Titul Atlassian Specialized Partner in Cloud pomáhá Atlassian zákazníkům identifikovat Solution Partnera s expertními znalostmi pro zvládnutí migrace do Atlassian Cloudu. Takto ocenění partneři umí provést hladkou migraci Atlassian nástrojů i byznys procesů od samého začátku až do konce bez narušení běžného provozu firmy. Samozřejmostí jsou technické analýzy, pilotní testování, zvládnutí náročných customizací a byznys procesů, úspěšné implementace a babysitting. Není výjimkou, že u migrací dokážou efektivně optimalizovat procesy i licence, a ušetřit zákazníkům nemalé finanční prostředky.

„Společnost Atlassian by ráda ocenila MoroSystems za jejich praxi v oblasti specializovaných řešení, kterou prokázali provedením úspěšných migrací a konkrétních use casů pro velké společnosti s využitím Atlassian Cloud Platformy. Úroveň nasazení v Cloud Specialization Program oceňuje úsilí a nasazení partnerů společnosti Atlassian poskytovat konzistentní a vysoce kvalitní služby pro optimalizaci zákaznické zkušenosti a úspěchu,” říká Ko Mistry, Atlassian’s Head of Global Channel. 

Díky tomu, že se jsme se stali oficiálním Atlassian Specialized Partner in Cloud, máme oproti ostatním firmám značnou výhodu. Nepřetržitě je nám k dispozici dedikovaný interní Atlassian Cloud Specialista, díky kterému se můžeme pustit do jakkoliv velké a složité migrace. Zákazník získá tu nejvyšší možnou úroveň servisu a kvality pro Atlassian Cloud, jaká je globálně vůbec k dispozici.

Přísné podmínky pro zisk partnerství

“Těší nás, že jsme dosáhli dalšího úspěchu v rámci Atlassian Cloud Specialization Programu, který reprezentuje naše excelentní schopnosti a znalosti v oblasti Atlassian Cloudu. Náš tým musel absolvovat řadu praktických testů a simulací migrací, které ověřují znalosti, schopnosti a zkušenosti týmu. Další kritéria se týkala prodeje licencí, úspěšných migrací a referencí od velkých firem. Tím jsme prokázali, že naše klienty dokážeme provést hladce migrací od A do Z,” říká Petr Marcin, Atlassian Sales Director ve společnosti MoroSystems.

Kritéria ze strany Atlassianu:

  • Ověřovací zkoušky museli zvládnout na excelentní úrovni nejméně čtyři lidé ze specializovaného týmu MoroSystems pod přísným dohledem Atlassianu

  • Prodat minimálně čtyřem firmám licence Atlassian Cloud pro nejméně 500 uživatelů

  • Úspěšně provést migrací minimálně dva klienty s více než 500 uživateli

  • Získat minimálně dvě reference od zákazníků po provedení úspěšné migrace na Cloud – například od Solargis, RBP, CNC nebo Česko.Digital

“V MoroSystems jsme se jako jediní v České republice a na Slovensku zařadili do evropského klubu Platinum Solution Partnerů, kteří jsou schopni poskytovat tu nejvyšší možnou úroveň služeb pro Atlassian Cloud. Díky silné podpoře ze strany Atlassianu jsme nyní schopni dodat jakkoliv velké a složité cloudové řešení. V praxi to může znamenat i to, že klientovi ušetříme nemalé finanční náklady na provoz díky optimalizaci licencí a procesů v Cloudu,” uzavírá Petr Marcin, Atlassian Sales Director ve společnosti MoroSystems.

Plánujete migraci z Atlassian Serveru do Cloudu? Ozvěte se nám, rádi pro Vás připravíme odhad migrace ZDARMA. Podpora serverových řešení totiž skončí za 10 měsíců.

atlassian cloud Migrace Partner platinum
Petr Tichý Petr Tichý

V MoroSystems Petr pracuje jako Content Creator. Je zodpovědný za naši komunikaci na webových stránkách a sociálních sítích.

Komentáře

Podobné články

Nechte nám na sebe kontakt a naši odborníci se vám ozvou. Neradi píšete? Kontaktujte experta na telefonním čísle +420 725 761 338

Důvěřují nám tyto firmy

close

Přicházíme s

MoroSystems Orchestra!