Do ukončení podpory Atassian Serveru zbývá 100 dní 10 hodin 20 minut 13 sekund Chci konzultaci

MoroSystems o digitální transformaci v podcastu Buduj značku

21.3.2023 | Petr Tichý | Atlassian

Atlassian prostředí je podle našeho Innovation Architecta Radka Petra velmi podobné Applu. Nejen o digitální transformaci se rozpovídal v podcastu Buduj značku.

Hledáte nástroje pro efektivní řízení projektů?

Podle našeho Innovation Architecta Radka Petra určitě ty od Atlassianu. Rozpovídal se o nich v podcastu Petra Švanka Buduj značku. Mluvil třeba o digitální transformaci a častých problémech nebo otázkách, které v MoroSystems pomáháme firmám vyřešit.

Kdy může vašemu byznysu skokově pomoct kvalitní software? A proč i sebelepší nástroje dokáže svým přístupem šéf firmy potopit? Jak se můžou Atlassian nástroje jako Confluence, Jira nebo Trello srovnávat s Applem? Odpovědi uslyšíte v následující epizodě, která je dostupná i na dalších platformách jako Apple a Google podcasty nebo Spotify.

Dávalo vám smysl, o čem Radek v podcastu mluvil?

Pokud cítíte, že by MoroSystems mohlo posunout vaše podnikání, klidně se nám ozvěte. Jsme tu pro vás!

atlassian confluence jira
Petr Tichý Petr Tichý

V MoroSystems Petr pracuje jako Content Creator. Je zodpovědný za naši komunikaci na webových stránkách a sociálních sítích.

Komentáře

Podobné články

Nechte nám na sebe kontakt a naši odborníci se vám ozvou. Neradi píšete? Kontaktujte experta na telefonním čísle +420 725 761 338

Důvěřují nám tyto firmy

close

Přicházíme s

MoroSystems Orchestra!