Do ukončení podpory Atassian Serveru zbývá 100 dní 10 hodin 20 minut 13 sekund Chci konzultaci

Report z webináře Agilita v Atlassian nástrojích 2. část: DevOps

11.6.2021 | Martin Bayer | Agile

V úterý 7. 6. 2021 proběhla druhá část našeho webináře Agilita v Atlassian nástrojích - tentokrát se zaměřením na DevOps. DevOps je ve světě IT v posledních letech pojmem #1. Využili jsme tohoto trendu, abychom našim zákazníkům přiblížili co vlastně DevOps je a jak využít Atlassian nástroje právě pro DevOps. V následujícím příspěvku jsme pro Vás připravili krátký report z tohoto webináře.

O ČEM JSME MLUVILI

DevOps není pouhý soubor pravidel nebo doporučení – je to kompletní změna mindsetu, která jde ruku v ruce (nejen) s agilním vývojem. Přiblížili jsme si tedy, co to vlastně DevOps je a kde se tato myšlenka vzala.

Zároveň jsme mluvili o tom, jaké Atlassian nástroje dnes můžete pro DevOps využít, které části cyklu pokrývají a proč je vůbec využít k týmové spolupráci. V souvislosti s tím prozradíme, jaké první kroky podniknout pro zavedení DevOps ve vaší firmě.

ZÁZNAM Z WEBINÁŘE

Pokud vám povinnosti nedovolily se webináře zúčastnit nebo si chcete připomenout jeho obsah, je možné se zdarma podívat na záznam na adrese https://us02web.zoom.us/rec/share/v3gS4Guq4Ftj6dDm5nzbr1Wi0MpQH0U-UWd5bWeB-QqQ5Xz6QL2iB8gizp7E_EI.-uB4Uo19OtiUTXwA. Záznam z webináře se Vám po registraci zpřístupní.

Heslo ke zhlédnutí webináře: !morodevopswebinar2

ODKAZY

Martin Bayer Martin Bayer

Atlassian Competency Leader

Martin pracuje v MoroSystems jako Atlassian Solution Architect a Atlassian Competency Leader. Jeho dřívější vývojářská kariéra a zkušenosti s Atlassian nástroji ho postupem času nominovaly do role konzultanta v oblasti technických řešení a integrací Atlassian nástrojů s jinými systémy.

Komentáře

Podobné články

Nechte nám na sebe kontakt a naši odborníci se vám ozvou. Neradi píšete? Kontaktujte experta na telefonním čísle +420 725 761 338

Důvěřují nám tyto firmy

close

Přicházíme s

MoroSystems Orchestra!