Do ukončení podpory Atassian Serveru zbývá 100 dní 10 hodin 20 minut 13 sekund Chci konzultaci

Ohlédnutí za MoroSystems Partnerskou konferencí

1.11.2023 | Petr Tichý | Agile

Dva dny plné networkingu, novinek a inovací. Třicítka partnerů přijala v říjnu pozvání na naší vůbec první Partnerskou konferenci. Byla to skvělá příležitost, jak prohloubit spolupráci a přinést novinky ze světa agility, projektového řízení, firemní kultury, digitalizace procesů a Atlassian nástrojů.

  

 

Váňův statek jsme měli jen pro sebe, a proto jsme připravili program v celém jeho areálu.

Hosté ze zahraničí i naši experti

Konferenci odstartovala s novinkami a nastíněním dalšího vývoje Atlassianu Yana Kunakbaeva, která do České republiky dorazila z amsterdamské centrály Atlassianu. Pro partnery to byla skvělá příležitost, jak z první ruky získat informace o dalším směřování Atlassian nástrojů.

Velký ohlas získala také přednáška našeho Innovation Architekta Radka Petra s tématem pastí a nástrah v projektovém řízení. Miroslav Suchopar ji doplnil o několik praktických ukázek, jak nedostat takový byznys do slepé uličky. Prezentace respektovala oba přístupy k projektovému řízení – tradiční i agilní. Řešila i nejpalčivější témata – portfolio management, plánování do omezených kapacit, řízení rizik. Mluvili jsme ale také o dotacích, firemní kultuře spolu s lidmi z Rainfellows nebo našem novém Partnerském programu.

 

 

Překvapení i odpočinek

Partnerskou konferenci jsme využili taky pro představení naší nové podznačky MoroSystems Orchestra. Připili jsme si, ochutnali kousek dortu a vyrazili ven. Je libo lukostřelbu, jízdu traktorem, bagrování, nebo lekce čchi-kungu? Po společné večeři jsme se vrhli na networking, který v některých případech trval až do brzkých ranních hodin.

 

Bude nějaké příště?

Pevně věříme, že v příštím roce uspořádáme další Partnerskou konferenci. Máme spoustu dalších témat a inspirace, o které je zájem. Nalákaly by i vás? Jen namátkou:

  • Projektový management a plánování do omezených kapacit
  • Efektivní vývojové procesy s využitím Confluence, Jira Software a Bitbucket
  • Case studies a problémy, které se nám za poslední rok podařilo vyřešit
  • … a další porce novinek z Atlassianu

Určitě přineseme opět velkou porci aktuálních témat, které řeší firmy napříč oblastmi podnikání a Evropou. Na našem LinkedIn profilu najdete i krátký sestřih celé dvoudenní konference. Atmosféra byla totiž na jedničku!

Jsme rádi, že se nám spolu s partnery podařilo vytvořit dva dny plné přátelské a uvolněné atmosféry s obrovskou přidanou hodnotou.

Petr Tichý Petr Tichý

V MoroSystems Petr pracuje jako Content Creator. Je zodpovědný za naši komunikaci na webových stránkách a sociálních sítích.

Komentáře

Podobné články

Nechte nám na sebe kontakt a naši odborníci se vám ozvou. Neradi píšete? Kontaktujte experta na telefonním čísle +420 725 761 338

Důvěřují nám tyto firmy

close

Přicházíme s

MoroSystems Orchestra!