Do ukončení podpory Atassian Serveru zbývá 100 dní 10 hodin 20 minut 13 sekund Chci konzultaci

Příběh MoroSystems Orchestra

9.10.2023 | Petr Tichý | Agile

Přemýšleli jste někdy, co dělá firmu jedinečnou? V MoroSystems jsme se v posledních dvou letech touto otázkou intenzivně zabývali.

Chtěli jsme přinést něco nového, co dokonale vystihuje naše přesvědčení, poslání a hlavně, naši touhu po inovaci. A tak se rodí MoroSystems Orchestra, podznačka, která nám umožní dělat to, co umíme nejlépe. Ačkoli se pohybujeme na poli technologií, stále považujeme lidský element v našem byznysu za klíčový. Jen tak může vzniknout harmonická spolupráce.

Idea za MoroSystems Orchestra

Proto vznikla idea MoroSystems Orchestra. Orchestr není jen o hudbě; je o synchronizaci, harmonii a smyslu. Náš název ale vychází i z orchestrace – koordinace a správy procesů, nástrojů a firemní kultury.

Na trhu je totiž velký potenciál pro digitalizaci, který ale nevyřeší pouhé nasazení nějakého programu nebo nástroje. Ze zkušeností víme, že velkou roli hraje firemní kultura, hodnoty, přístup lidí a správně nastavené procesy. Naší ambicí je, aby firmy dosahovaly skutečné spolupráce a dechberoucích výsledků.

Orchestra tedy není jen nový název; je to i zpráva našim klientům, že jsme odhodláni dělat to, co umíme nejlépe, ale v ještě širším a hlubším kontextu. To se odráží i v našich hodnotách a vizi.

  • Otevřenost: Byli jsme vždy otevřeni novým nápadům a spolupráci. S Orchestrou teď máme platformu, která tuto otevřenost ještě více rozšiřuje.
  • Inovace: Chceme, aby naše řešení byla nejen efektivní, ale i inovativní. Orchestra je symbol kombinace osvědčených způsobů práce s novými a inovativními přístupy.
  • Transparentnost: Každý krok, každý rozhodovací proces a každý detail je otevřeně sdílen a komunikován.

Proč je „Orchestra“ tak silným vyjádřením naší identity? V orchestru je každý nástroj důležitý, ale žádný nesmí dominovat, aby nebyl narušen celkový zvuk a dojem. Stejně tak v MoroSystems Orchestra nasloucháme každému z týmu i klientům, abychom vytvořili harmonii. Naším cílem je, aby Orchestra nebyla jen podznačka, ale filosofie. Je to naše nová platforma pro efektivní a smysluplnou spolupráci, kde každý z našich klientů, je jedinečným členem tohoto orchestru.

Jak MoroSystems Orchestra vznikala

Jméno a design značky nejsou výsledkem náhodného rozhodování. Stojí za nimi pečlivý, kolektivní proces, v němž každý detail má svůj význam.

Volba názvu „Orchestra“ byla vícestupňovým procesem. Začalo to brainstormingem, který byl otevřený všem členům týmu. Několik nápadů bylo pečlivě vyhodnoceno a Orchestra byl název, který dokonale vyjádřil naše poslání a hodnoty.

Zvolili jsme si barvy, které odrážejí naši vášeň, energii a otevřenost. Vznik značky byl kolektivním úsilím, které podtrhovalo naši kulturu týmové spolupráce. Každý měl svůj hlas, od designérů až po vývojáře a obchodní tým. Byla to symbióza různých talentů a dovedností, v níž každý přispěl k vytvoření něčeho, co je větší než součet jeho částí.

Co nás odlišuje

MoroSystems Orchestra není pouze o softwarových řešeních. Je to komplexní ekosystém, který zahrnuje konzultační služby, vlastní produkty a řešení na míru. To nám umožňuje mít širší pohled na potřeby našich klientů a nabídnout jim řešení, které zvyšuje efektivitu a konkurenceschopnost.

Efektivní a smysluplnou spolupráci považujeme za klíčovou. Ale jak ji dosáhnout? Nejedná se jen o jednorázové řešení problémů. Chybějící synergie a neefektivní procesy mají dlouhodobé následky na vaše podnikání. Řešení jsme našli v Partnerském programu. Budeme součástí vašeho týmu, uvidíme stejnýma očima a budeme spolu dýchat stejný vzduch. Díky tomu uvidíme problémy z vaší perspektivy a dokážeme je rychle a efektivně řešit. Provedeme vás od rozpoznání a definice potřeb, přes kulturu a ekosystém až po implementaci funkčních procesů a strategie.

Pomůžeme vám vyladit každý aspekt vašeho podnikání a obohatíme vaše znalosti pomocí více než deseti klíčových prvků Partnerského programu. Nejsme jen opraváři. Máme na míru šitá řešení, která vaši firmu posunou na novou úroveň.

Naše ambice

Míříme vysoko. Naším cílem není být jen dalším hráčem na poli technologických konzultací a softwarových řešení. Aspirujeme k tomu, abychom byli průkopníky, trendsettery v oblasti efektivní a smysluplné spolupráce.

S Orchestrou chceme vnést do firemního světa více harmonie, spolupráce a pružnosti. Naším plánem je nastavit standardy a přinést nové úrovně excelence. Za roky působení v oboru jsme došli k závěru, že potřebujeme jasnější, zacílenou značku pro naši Atlassian jednotku. Atlassian nástroje jsou výjimečné, ale jak je implementujete a využijete, závisí na konkrétním přístupu. S tím umíme pomoc lépe, než kdokoliv jiný.

Staňte se součástí této nové etapy naší společné cesty. Máme v plánu něco velkého. Věříme, že vás to bude bavit a naplňovat stejně jako nás. Mějte tedy oči otevřené, uši naladěné a hlavu připravenou na novou éru spolupráce a inovací s MoroSystems Orchestra.

Sledujte náš nový LinkedIn, kde budeme postupně zveřejňovat události, novinky nebo užitečné rady.

Petr Tichý Petr Tichý

V MoroSystems Petr pracuje jako Content Creator. Je zodpovědný za naši komunikaci na webových stránkách a sociálních sítích.

Komentáře

Podobné články

Nechte nám na sebe kontakt a naši odborníci se vám ozvou. Neradi píšete? Kontaktujte experta na telefonním čísle +420 725 761 338

Důvěřují nám tyto firmy

close

Přicházíme s

MoroSystems Orchestra!