Do ukončení podpory Atassian Serveru zbývá 100 dní 10 hodin 20 minut 13 sekund Chci konzultaci

Ušetřete na Atlassian Data Center nástrojích

1.2.2024 | Petr Tichý | Atlassian

Zjistěte více o zvýšení cen Atlassian produktů od 15. února 2024. Využijte zvýhodněné nabídky a ušetřete například za Jira Software.

Společnost Atlassian po třech letech oznámila úpravu ceníku pro Data Center zákazníky. Zdražení se dotkne nástrojů Jira Software, Jira Service Management a Confluence. Nové ceny začnou platit 15. února 2024.

Detaily zdražení

Navýšení cen se týká pouze Data Center verzí vybraných Atlassian nástrojů. Konkrétně se jedná o:

  • Jira Software
  • Jira Service Management
  • Confluence

Zdražení se pohybuje v rozpětí od 5 % do 15 % v závislosti na počtu uživatelů (users/agents). Podrobnosti najdete v tabulce níže:

Produkt

Nárůst ceny v procentech

Data Center Jira Software 500-1,000 users – 5 %
1,001-5,000 users – 10 %
5,001+ users – 15 %
Data Center Jira Service Management 1-250 agents – 5 %
251-1,000 agents – 10 %
1,001+ agents – 15 %
Data Center Confluence 500-1,000 users – 5 %
1,001-5,000 users – 10 %
5,001+ users – 15 %

Zvýhodněné nabídky

Zmíněné Atlassian nástroje je ale stále možné získat za zvýhodněné nebo současné ceny. Změny v cenové politice vstoupí v platnost od 15. února 2024. Pokud plánujete aktualizace nebo rozšíření vašeho portfolia bez dodatečného navyšování nákladů, neváhejte se ozvat.

V současné době máte také jedinečnou příležitost pořídit licence nebo upgradovat vaše stávající produkty za aktuální ceny.

Tento postup může přinést významné úspory, zvláště pokud jste v procesu rozšiřování vašeho týmu nebo plánujete rozšíření ve velkém měřítku. Nejlepší cestou je poradit se s našimi certifikovanými experty, kteří vám pomohou najít optimální řešení pro vaši firmu.

Proč Atlassian zdražuje?

Atlassian v posledním roce spustil několik nových funkcí, které vylepšily dosavadní nástroje. Jde například o konfiguraci a automatické řízení sprintů v Jira Software a různé typy importů a exportů v Jira Service Management a Confluence.

Zdražení podle Atlassianu odráží pokračující investice podporující portfolio Data Center produktů, které zajišťují vlastní správu, zvýšení výkonů, důvěryhodné zabezpečení a soulad s předpisy na podnikové úrovni. A to díky moderním nástrojům, které pomáhají zvýšit produktivitu.

V MoroSystems Orchestra usilujeme o efektivní a smysluplnou spolupráci. Proto se nebojte na nás obrátit, pokud potřebujete pomoct s výběrem nebo nastavením licencí Atlassian produktů.

Petr Tichý Petr Tichý

V MoroSystems Petr pracuje jako Content Creator. Je zodpovědný za naši komunikaci na webových stránkách a sociálních sítích.

Komentáře

Podobné články

Nechte nám na sebe kontakt a naši odborníci se vám ozvou. Neradi píšete? Kontaktujte experta na telefonním čísle +420 725 761 338

Důvěřují nám tyto firmy

close

Přicházíme s

MoroSystems Orchestra!